Ha neked még nincs, akkor itt az idő

Az, hogy legyen nyugdíj megtakarítási programja mindenkinek, kötelezővé kéne tenni, attól a ponttól, hogy valaki el kezd dolgozni.

HA NEKED MÉG NINCS, AKKOR ITT AZ IDŐ, NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI, RÁADÁSUL A 2023.12.31-IG INDÍTOTT PROGRAMOK MELLÉK AKICÓ IS TÁRSUL!

A környezetedben nézd meg a nyugdíjasok helyzetét, beszélgess velük, lásd meg, hogy ők hogyan élnek napról-napra, hónapról-hónapra, holott ledolgoztak szinte egy egész életet.

Hiába dolgoztak oly sok éven át, most a töredékét kapják a korábbi bérüknek.

Ez ránk fokozottan igaz lesz, mert nagyon sok munkavállaló minimál bérre van bejelentve, vagy olyan vállalkozóként dolgoznak, így még kevesebb lesz a későbbiekre a „betevő”….

Attól, hogy ezt látják sokan, még nem feltétlenül döntenek úgy, hogy el is indítanak egy programot, mert úgy gondolják, hogy nem érik meg, hogy felesleges, hogy akkora a pénz nem fog érni semmit.

De egy biztos, a nullánál többet fog érni, és nagyon megnyugtató lesz az a tudat, hogy rendelkezni fognak egy olyan tartalékkal, ami adott pillanatban nagyon jó kiegészítés lesz.

Sokan úgy gondolják, hogy kevesebb kiadásuk lesz a nyugdíjas éveikre, de ez nem így van… de még ha kevesebb is vagy ugyanannyi mint most, azt kevesebből kell megfinanszírozni.

A szerencséseknek ott a család, aki biztos fog segíteni, de ne erre alapozzon senki.

Mindenki megérdemli a méltó nyugdíjas éveket, hogy végre megérdemelten pihenjen, utazzon, a családjával legyen….

Gondold végig, de ne várj túl sokáig, mert az idő nagyon gyorsan elrepül

MOST tedd meg magadért azt, amiért az időskori Önmagad nagyon hálás lesz

Tervezd velünk jövődet, hogy az anyagi biztonság ne legyen kérdés