• +3630 567 2418
  • info@gondtalanjovoert.hu

Kritikus betegség

Kritikus betegség

A mai világban szinte már közhelynek számít az öngondoskodás fogalma. De lassan mindenki számára egyértelmű lesz.

De mi történik akkor, ha az öngondoskodási folyamat megakad és pénzügyi forrásaink elapadnak?
Mi történik pénzügyi terveinkkel, ha egy kritikus betegség következtében hosszabb, rövidebb időre kiesünk a munkából?
Ezért rendelkezünk védelmi programmal a kritikus betegségekre is.

Készpénzes védelmet nyújtunk az ügyfeleink részére, ha ilyen biztosítással rendelkeznek.
Néhány kritikus betegség a sok-sok közül, melyre bebiztosíthatod magad, hogy megfelelő anyagi támogatásunkkal, a számodra legjobb, leggyorsabb gyógyulási lehetőséget válaszd:
 Rosszindulatú daganat, Szívizominfarktus, Agyi érkatasztrófa, Szívkoszorúér műtét, Veseelégtelenség, Aplasztikus Anémia (csontvelő elégtelenség), Vakság, Végállapotú májbetegség, Kóma (eszméletvesztés)
Süketség, Szívbillentyű műtét, Beszédképesség elvesztése, Nagyfokú égési sérülés, Szervátültetés, Szklerózis multiplex, Végtagbénulás, Parkinson kór,…

PÉLDÁK

Zsuzsi 20 éves. A családjában több kritikus betegség fordult már elő, ezért úgy gondolta egy ilyen ilyen biztosítás nélkülözhetetlen a védelmi csomagjából. Havi 2.000 Ft*-ért már rendelkezhet is egy ilyen védelemmel.

Győző 30 éves. Hipochonderként, tart a betegségektől, így mindenképpen szükségesnek tart egy ilyen biztosítást. Ő is már 2.000 Ft*-ért hozzájuthat egy ilyen lehetőséghez, de a biztosítási összeg már kevesebb lesz, mivel 10 évvel idősebb.


*a példák nem számítanak ajánlattételnek, csak példaként szolgálnak. A díjat meghatározza többek között az ügyfél kora, foglalkozásának veszélyessége és hogy milyen körű biztosítást szeretne igénybe venni.