Megtakarítás / Öngondoskodás

Volt már veled olyan, hogy később csaptál a homlokodra, hogy ha akkor félretettem volna most mennyivel könnyebb lenne?
Sokszor nem gondolkozunk azon, hogy mi lesz évekkel később. Most fut a szekér és ez miért is ne maradna így. Nyugdíj? Ó, hol van az még!
Tapasztalatok és statisztika alapján ez egy elég hepe-hupás terület. Egyszer fent és egyszer lent.

Már gyermekeinket célszerű takarékoskodásra ösztönözni.
Mivel nincs már iskolabélyeg és a malacperselyek kora is talán feledésbe merült, MÁS, a mai kornak megfelelő megoldásokat kell keresnünk.
A gyermekeink nevelése, iskoláztatása, a nyugdíjas éveinkre való felkészülés kevésbé terheli meg a családi kasszát, ha időben cselekszünk.
Apránként felépíthetjük a kiszámíthatóbb, gondtalan jövőt.

Mindenképpen megfelelő tartalékkal kell rendelkeznünk.

A pénzügyi piac folyamatosan változik. Ma már kezdünk hozzászokni, hogy a banki kamatok 0% körül mozognak, ezért egyre többen keresik az új befektetési lehetőségeket egy reális hozamelvárással.

Bárhogy is döntesz, bármilyen megközelítést is választasz, ha szeretnél minél tudatosabb pénzhasználó emberré válni, a legfontosabb, amit tehetsz érte:

Tegyél félre! és Mutass példát gyermekeidnek! 

Gondoskodj előre saját és családod anyagi biztonságáról!

Megtakarítási megoldásunk gyermekek és álmokkal rendelkezők felnőttek számára, akik még a középtávú terveikre koncentrálnak.

A program egy befektetési egységhez kötött életbiztosítási program, amelyben összegyűjtött megtakarításunk bármikor, bármilyen összegben felvehető vagy életjáradék formájában is elérhető, maximális rugalmasságot eredményezve ügyfeleink számára.
A termék további előnye, hogy nyílt végű, a termék és a biztosítási védelem nagysága folyamatosan alakítható az aktuális élethelyzetedhez. Részletekről érdeklődj.

Amennyiben olyan nyugdíjas időszakról álmodunk, amelyben nem kell napi anyagi gondokkal küzdenünk, hanem pénzügyi kiszolgáltatottság nélkül szeretnénk élvezni nyugdíjas éveinket, legfontosabb, hogy ennek pénzügyi alapjait már idejében elkezdjük megtervezni.

Tudatosan kell építenünk azt az anyagi bázist, amely a megfelelő anyagi biztonságot fogja jelenteni számunkra nyugdíjas éveinkben.
Ebben nyújt segítséget nyugdíjbiztosítási programunk.

Részletekről érdeklődj.