Életbiztosítás

Haláleseti térítés.
Azoknak szól ez a biztosítás, akiknek fontos a biztonság és felelősen gondolkodnak a jövőről.
Szeretne szeretteiről gondoskodni egy váratlan tragédia után. Hitellel vagy kölcsönnel rendelkezik vagy nem tudott még megfelelő tartalékot képezni.

Bármely okú halálból bekövetkezett életbiztosításra kérje ajánlatunkat.

A díjat meghatározza többek között a biztosítási összeg, az ügyfél életkora és foglalkozásának veszélyessége és már meglévő, maradandó sérülése .


Az életbiztosítás más baleset-, betegségbiztosítási elemmel kombinálható.
AZ ÉLETBIZTOSÍTÁS SZERETTEINK BIZTONSÁGÁRÓL SZÓL!


PÉLDÁK

Zsolt 30 éves, nős, 1 gyermek apukája, lakáshitellel rendelkezik. Biztonságban szeretné tudni a családját, ha vele egy váratlan tragédia történik, ezért szeretne egy 30 millió forintos életbiztosítást kötni, ennek a díja már 2.800 – 5.000 Ft* között elérhető havonta.

Kinga 40 éves, gyermekeit egyedül nevelő édesanya. Szeretné gyermekeit legalább anyagi biztonságban tudni, ha velem valami váratlan tragédia történik. Szeretne egy 30 millió forintos életbiztosítást kötni, aminek a díja már 4.500 – 10.000 Ft* között elérhető havonta.

*a példák nem számítanak ajánlattételnek, csak példaként szolgálnak. A díjat meghatározza többek között az ügyfél kora, foglalkozásának veszélyessége és hogy milyen körű biztosítást szeretne igénybe venni.