Baleset-, Betegségbiztosítás

Egy váratlan esemény terveinket hamar keresztülhúzhatja.

Észrevetted már, hogy nem állsz meg egy pillanatra sem? Az életünk egy rohanás. Egy baleset, egy betegség vagy egy tragédia egyik napról a másikra átírja életünk forgatókönyvét.
Most állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogy Mi milyen megoldásokat kínálunk.

Baleset és betegségbiztosítás együtt. Kérje ajánlatunkat.

A díjat meghatározza többek között a biztosítási összeg, az ügyfél életkora és foglalkozásának veszélyessége és már meglévő, maradandó sérülése .

Rohanunk a munkahelyünkre, rohanunk a gyerekekért az óvodába, iskolába és még a buliba, rendezvényekre is rohanunk, hogy időben odaérjünk.

Ritkán gondolunk arra, hogy mi lesz akkor, ha egy váratlan élethelyzetbe kerülünk és kizökkenünk a megszokott menetrendből.

Mi arra törekszünk, hogy a pénz hiánya ne legyen akadály!

Gondoskodj előre saját és családod anyagi biztonságáról az egyéni igényekre szabható baleset- és betegségbiztosítási programjaink segítségével!
A baleset-, betegségbiztosítás rólunk szól!

Váratlan baleset és betegség bárkivel történhet. Egy súlyos baleset akár az egész életünket is megváltoztathatja. 
Hosszan tartó betegség esetén kiesünk a munkából, csökken jövedelmünk. Gondolni kell az anyagi következményekre is!

Megoldásaink:

  • egyedileg az Ön igényei szerint kialakított biztosítási védelem,
  • baleset- és betegségbiztosítás egyének és családok számára is,
  • havi jövedelme alapján alakíthatja ki az Önnek leginkább megfelelő szolgáltatások biztosítási összegét,
  • Havi járadék szolgáltatások akár 20 éven keresztül is.


PÉLDÁK

Anna 20 éves egyetemista. Élvezi az életet. Fiatal, szeret bulizni, de ezek mellett diákmunkákat is vállal, ami biztosítja számára az anyagilag gondtalan egyetemista éveket. Mivel felelősségteljesen gondolkodik, ezért köt magának egy balesetbiztosítást, ennek a díja havonta már 2.500 Ft* -tól elérhető.

Zsolt 30 éves, nős, 1 gyermek apukája, lakáshitellel rendelkezik. Már kötött egy életbiztosítást, mivel ő tartja el a családot és a keresete nélkülözhetetlen, most szeretné kiegészíteni azt egy baleset-, betegségbiztosítással is. Ennek a díja már havi 3.000 Ft* -tól is megtalálható.

Kinga 40 éves, gyermekeit egyedül nevelő édesanya. Már kötött egy életbiztosítást, mivel ő tartja el a családot és a keresete nélkülözhetetlen, most szeretné kiegészíteni azt egy baleset-, betegségbiztosítással is. Ennek a díja már havi 4.500 Ft* -tól is megköthető.

Péter 50 éves, már gyermekeit felnevelte, most várja az első unokáját. Sok mindent szeretne megmutatni az unokájának, ezért nem szeretné, hogy gyógyulását egy baleset esetén az anyagiak hátráltatnák, ezért köt egy balesetbiztosítást. Így akár magánorvosi ellátást is igénybe tud venni, hogy minél hamarabb felépüljön. Ebben a korban egy balesetbiztosítás már havi 5.000 Ft* alatt megoldható.

*a példák nem számítanak ajánlattételnek, csak példaként szolgálnak. A díjat meghatározza többek között az ügyfél kora, foglalkozásának veszélyessége és hogy milyen körű biztosítást szeretne igénybe venni.