Céges csoportos biztosítás

„Biztonság és Megbecsülés” két fő erénye a munkáltatói juttatásnak.

Biztosításunk modulrendszerű, több biztosítási elemből, a munkaadó igényei szerint összeállítható, igény szerinti időbeli és területi hatállyal.


Az Ön vállalatánál is gondot jelent a szakemberhiány, a termelés folyamatosságának fenntartása érdekében a fluktuáció csökkentése? Cégünk egyedi alkalmazotti juttatási programokkal járulhat hozzá a munkatársak lojalitásának növeléséhez, a kulcsemberek motiválásához, a szakemberek megtartásához, a munkavállalók egészségének, munkaképességének, valamint a vállalati vagyon megőrzéséhez.

Egy vállalkozás életében nem kérdés, hogy annak eszközeit védi, óvja és felkészül az esetleges veszteségekre, károkra. Általános tapasztalat, hogy a humánerő védelme és óvása legalább annyira érdeke a munkáltatónak, mint magának a munkavállalónak. Emellett stratégiai fontosságú kérdés, hogy a jelenlegi és várható adóterhek mellett, hogyan lehet adókímélő megoldásokkal növelni a tőkefelhalmozást.

A magyar piacon is egyre nagyobb az igény arra, hogy a cégvezetés a munkavállalóinak béren kívüli juttatások formájában adjon jutalmat, fejezze ki magasabb elismerését, amellyel egyúttal biztosíthatja a magasabb fokú munkavállalói lojalitást is.  

A cégre és személyre szabható, 1 évre szóló, rugalmasan alakítható szolgáltatási csomagjaink főbb elemei:

Műtéti és kórházi napi térítés, jövedelembiztosítás kritikus betegségek esetére, csonttörés és égési sérülés, táppénz kiegészítés, gyermekszülési támogatás, bármilyen okú haláleset, baleseti halál, rokkantság, rokkantsági járadék.

Csoportos biztosításaink hangsúlyozottan veszik figyelembe a vállalati szempontokat: egyrészről rugalmasan kezelik a munkavállalói fluktuációt, tehát cserélhetőek benne a biztosítottak, másrészről lehetőséget adnak a vállalaton belüli egyéb szempontok (pl. munkakörök, foglalkozási csoportok, stb.) szerinti bontásra, differenciálásra is.

Emellett magán egészségügyi szolgáltatásokat is tudunk biztosítani: a kötelező üzemorvosi vizsgálatokat, teljes adminisztráció mellett, rendszeres szűrővizsgálatokkal, kockázatfelméréssel, soron kívüli szakorvosi vizsgálatokkal. Ezek adómentesen költségként elszámolhatóak.

Megtakarítási csomagjaink, az ún. hűségkötvény, vagy a nyugdíjprogram, lehetőséget adnak arra, hogy a kulcsemberek számára rendszeresen félretett pénzt egy bizonyos idő után, több év elteltével, egy összegben, hűségbónuszként kapják meg, ha a vállalatnál maradnak. Itt is cserélhető menet közben a munkatárs személye. A nyugdíjprogramnál lehetőség van a 20%-os állami támogatás igénybevételére is.

Partner cégünk kiemelt figyelmet fordít a tulajdonosi védelemre is, a bevitt tőke arányában. Ennek keretében külön személyre szabott juttatási csomagként igénybe vehető, költségként elszámolható szolgáltatást kínál az ebbe a körbe tartozók számára. Emellett lehetőség van nagyobb összegek egyszeri befektetésére, forgatására is, befektetési hozamokkal és speciális bónuszokkal gyarapítva a cég pénzét.

Az életbiztosítási és megtakarítási, befektetési elemek mellett teljes körű szolgáltatásokat tudunk nyújtani a vagyon- és felelősségbiztosítási területen is.

Partner cégünk Önnek és vállalatának szintén felajánlja mindazt a szakmai tapasztalatot, mindazokat az előnyöket, amelyeket új szolgáltatási csomagjaink nyújtanak. Együttműködésünk keretében folyamatos kapcsolattartást, szerződéseink teljeskörű menedzselését biztosítjuk. Emellett tájékoztatást tudunk adni a munkatársak számára más típusú biztosítási, megtakarítási, pénzügyi kérdésekben.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeit folyamatos kapcsolattartás keretében szolgáljuk ki. A részletekről, s konkrét igényeikről egy személyes találkozó során egyeztessünk.


PÉLDA

Egy 70 fős cég esetében már akár havi 1.700 Ft* / fő /hó díjért, akár napi 3-4000 Ft*-os / fő táppénz kiegészítést fizethet a biztosító, amennyiben a dolgozó táppénz igénybevételére szorul. Ha megnézzük ez havonta plusz 70 – 100.000 Ft* is lehet.

A cég 200 fővel rendelkezik és 3.500 Ft*-tal rendelkezik fejenként havonta az alkalmazottak biztosítására. Szeretne kockázati-, rokkantsági-, kritikus betegségekre szóló biztosítást, mely műtéti és kórházi napi térítést is tartalmaz. A jó hír, hogy természetesen megoldható.


*a példa nem számít ajánlattételnek, csak példaként szolgál. A díjat meghatározza többek között a választott szolgáltatás, a létszám és a biztosítási összeg.