Egészségprogram

A prémium egészségszolgáltatás mindenkinek járna.

Gondolkoztál már azon, hogy hová fordulnál, ha megbetegednél, és szükséged lenne akár egy egyszerűbb vagy akár egy komplexebb kivizsgálásra?

Egészségbiztosításunkkal ellátásszervező partnerünk országos szolgáltatói hálózata révén  szakorvosi vagy diagnosztikai vizsgálatokat vehetsz igénybe. Magas színvonalú rendelőkben, előre egyeztetett helyen és időpontban várnak többek közt sebész, nőgyógyász vagy szemész szakorvosaink, részt vehetsz laborvizsgálaton, ultrahangon vagy röntgenen. Budapesten és környékén az orvosi segítséget szükség esetén házhoz is hívhatod, éjjel-nappal!

Kiszámoltad már, évente mennyit költesz térítéses egészségügyi szolgáltatásokra? A tavalyi évben az ország lakossága közel 1000 milliárd forintot fordított magánorvosi vizsgálatokra, diagnosztikára és hálapénzre, ez pedig fejenként 200 000 forintos költést jelent.

A pénztárcánkon is érezhető nyomokat hagy ez az Európai Unióban is kimagasló összeg, ráadásul a kimutatások szerint az az egyik legkomolyabb gond, hogy a betegségeket későn diagnosztizálják, majd kezelik, a költségek is könnyen „elszabadulhatnak”.

Az egészség megőrzés, a megelőzés és az időben történő kezelés pedig költséghatékony megoldás!

A szakorvosi vizsgálatokat és konzultációkat is megszervezzük Önnek, velünk tökéletes biztonságban van Ön és családja egészsége!