• +3630 567 2418
  • info@gondtalanjovoert.hu

Egészségprogram

Egészségprogram

A prémium egészségszolgáltatás mindenkinek járna.

Gondolkoztál már azon, hogy hová fordulnál, ha megbetegednél, és szükséged lenne akár egy egyszerűbb vagy akár egy komplexebb kivizsgálásra?

Egészségprogramunkban találkozik a jelen és a jövő. Máshol eddig nem használt technológiai újítások, a mesterséges intelligencia által monitorozott leletek és exkluzív ügyfélkiszolgálás.
Mindezek együttesen támogatják ügyfeleink egészségét elérhető áron.

Kiszámolta már, évente mennyit költ térítéses egészségügyi szolgáltatásokra? A tavalyi évben az ország lakossága közel 1000 milliárd forintot fordított magánorvosi vizsgálatokra, diagnosztikára és hálapénzre, ez pedig fejenként 200 000 forintos költést jelent.

A pénztárcánkon is érezhető nyomokat hagy ez az Európai Unióban is kimagasló összeg, ráadásul a kimutatások szerint az az egyik legkomolyabb gond, hogy a betegségeket későn diagnosztizálják, majd kezelik, a költségek is könnyen „elszabadulhatnak”.

Az egészség megőrzés, a megelőzés és az időben történő kezelés pedig költséghatékony megoldás!

Az éves program célja, hogy feltérképezzük a családi kórtörténetet, a rizikófaktorokat, biztosítsunk egy általános kivizsgálást, orvosi konzultációkat és egy olyan komplex, értékelő anyagot adjunk pácienseink kezébe, amely személyre szabott javaslatokat és tanácsokat tartalmaznak.

A szakorvosi vizsgálatokat és konzultációkat is korlátlanul szervezzük meg Önnek, velünk tökéletes biztonságban van Ön és családja egészsége!