Kismama-, Gyermekbiztosítás

A gyermekek anyagi és lelki védelme nem egy termék, hanem egy filozófiai megközelítés – felelősségteljes gondolkodás.

Az Union egyedülálló gyermekprogramja komplex védelmet biztosít a legkisebbek számára is, amely már a gyermek születését követő első naptól kezdődően megköthető.

Felkészültél arra, hogy milyen anyagi és emocionális problémákkal kell megküzdenie, ha gyermekedet baleset éri vagy megbetegszik?
Tudod, hogy mennyi pénzre és türelemre lesz szükséged egy baleset vagy betegség esetén?
Felelős szülőként előre gondoskodhatsz gyermekedről.
Egyedülálló gyermekprogramunk komplex védelmet biztosít a legkisebbek számára is, amely már a gyermek születését követő első naptól kezdődően megköthető.

Mi várható, ha a gyermek megbetegszik: műtét, kórházi tartózkodás, rehabilitációs költségek (gyógytorna, magántanár,…), kereset kiesés, mivel a szülőnek otthon kell maradnia gyermekével.

Nélkülözhetetlen, hogy időben gondoskodjunk gyermekünk megfelelő anyagi és érzelmi biztonságáról és felkészüljünk a mindennapi kockázatokra adott anyagi és kényelmi biztonság megteremtésére.

Előnyei a gyermekbiztosításnak:

 • Rugalmas és megfizethető – ár/érték arány
 • Pénzügyi fedezet baleset és betegség esetére
  (a baleset/betegség pénzbe kerül)
  – Orvosi költségek
  – Gyógyszerek
  – Rehabilitációs költségek
  – Gyógyászati segédeszközök
 • Keresetkiesés (a szülő otthon tartózkodik a lábadozó gyermekkel)
 • fizikai és pszichológiai kényelem

PÉLDA

Gyermekbiztosításunk már havi 2.700 Ft*-tól elérhető, ami tartalmazza a következőket: csonttörés, égési sérülés, kórházi napi-, műtéti térítés, rokkantság, kritikus betegség biztosítás és asszisztencia szolgáltatások.


*a példa nem számít ajánlattételnek, csak példaként szolgál. A díjat meghatározza többek között a választott szolgáltatás és a biztosítási összeg.