Katona Annamária

Engedjen meg egy rövid bemutatkozást.

Kisgyermekes édesanyaként, egyértelműen a gyermek programok elkötelezett híve lettem, legyen szó biztosításról vagy megtakarítási programról. De természetesen, célom, hogy az egész család megkapja azt a személyre szabott, igény szerinti védelmi hálót, amit szeretnének.

Szerettem volna egy olyan munkát, amit igazán hivatásnak tekinthetek, illetve közvetlenül emberekkel dolgozhatok, és ezt meg is találtam.

A biztosítások megítélése finoman szólva is vegyes. Van, aki élből elutasítja, a legtöbben szükséges rosszként tekintenek rá, és csak egy viszonylag szűk réteg költ szívesen megfelelő védelemre.

A legtöbb ügyfelem legalább egyszer aláírt már egy előnytelen biztosítási szerződést, amellyel lyukas védőhálót vásárolt magának, fölöslegesen égette a pénzét, vagy szó szerint a kukába hajította a befektetéseit.

Van egy jó hírem: Önnek és családjának legjobb opció kiválasztása nem az Ön feladata, ha van egy biztosítási tanácsadója:

  • akiben megbízhat, mert a legjobbat akarja Önnek és családjának,
  • aki érthetően elmagyarázza, melyik biztosítás mire való, melyiknek milyen előnyei és hátrányai vannak,
  • aki prioritásként kezeli a céljait
  • ő majd ezek alapján állítja össze a legjobb, igényeinek megfelelő biztosítási csomagot (amit később folyamatosan frissít, ahogy változik az élethelyzet vagy a jogszabályi környezet).

Ha szívesen beszélgetne a lehetőségekről kérem keressen az elérhetőségeimen:

Katona Annamária
+3630 697 3038
katona.annamaria@metlifenet.hu


„A cél terv nélkül, csak egy kívánság”