• +3630 567 2418
  • info@gondtalanjovoert.hu

Riegg Gábor

Riegg Gábor

Szeretek élni és szeretem az embereket, éppen ezért számomra az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy másoknak segíthessek.

Néhány évvel ezelőtt világossá vált előttem, hogy nem szeretném tovább folytatni a régóta pörgő mókuskerék lélekölő hétköznapjait. Ugyanakkor azt az érzést sem volt könnyű cipelnem, hogy a munkámmal nincs lehetőség semmilyen hasznosat és értékeset létrehoznom.

Ezek az érzések és hosszas keresés vezetett el oda, hogy találkoztam a biztosítási tanácsadói hivatással. Elég gyorsan világossá vált számomra, hogy pontosan ez az a terület, ahol igazi értéket adhatok és valódi segítség lehetek. Nem is volt kérdés, hogy ezen a pályán folytatom tovább.
Az azóta eltelt évek tapasztalata, a sokszor velünk szembejövő egyéni és családi – olykor kemény vagy éppen tragikus – élethelyezetek csak megerősítették bennem a választott hivatásom fontosságát.

Tanácsadóként és családapaként is naponta látom a szükségét annak, hogy felhívjam az emberek figyelmét a felelősségvállalásra magukért, családjukért és hogy megmutassam számukra azt, hogy hogyan tudják a pénzügyeinket tudatosan kezelni.

A Gondtalan Jövőért csapat tagjaként én is azon dolgozom, hogy – legyen szó akár egészségügyi védelemről, akár a jövőnket meghatározó öngondoskodásról – megbízhatóan és professzionálisan segítsem Önt és családját.Ha szívesen beszélgetne a lehetőségekről kérem keressen az elérhetőségeimen:

Riegg Gábor
+3670 772 3227
riegg.gabor@metlifenet.hu


“Ámulj a létezés csodáján, és örvendezz, hogy megélheted!
Ted Chiang