• +3630 567 2418
  • info@gondtalanjovoert.hu

Oláh-Papp Szilvia

Oláh-Papp Szilvia

Már kamaszkoromtól kezdve az emberekkel való törődés, az elakadásaik, problémáik, megoldása érdekelt. Így a tanácsadói szakmát választottam hivatásul.

A saját életem és mások történetei is alátámasztották azt, hogy egy váratlan helyzet kapcsán a biztosnak hitt életutak borulhatnak egy pillanat alatt. Megtanultam azt, hogy a lelki biztonság szorosan összefügg az anyagi biztonsággal is.

Az, hogy mennyire vagyunk kiszolgáltatottak és védtelenek, a saját tudatos életvezetési döntéseinken múlik.  Tanácsadói munkám során fontos célom, hogy segíthessek e tudatos döntések meghozatalában, a biztonság megteremtésében, hogy nehéz helyzetekben is a megfelelő támogatás biztosítva legyen.

Fontos számomra, hogy az egyéni igények fókuszában közösen megtaláljuk a megfelelő biztonságot nyújtó megoldásokat, és ezáltal segíthessek az ügyfeleknek, ha szükséges.


Ha szívesen beszélgetne a lehetőségekről kérem keressen az elérhetőségeimen:

Oláh-Papp Szilvia
+36 30 2609828
olah-papp.szilvia@metlifenet.hu


Tanmese az öt labdáról

Képzeld el, hogy az élet egy játék, amiben öt labdával zsonglőrködsz. A labdák neve: munka, család, egészség, barátok és tisztesség. Mindegyiket levegőben tartod. Ám egy nap megérted, hogy munka gumilabda. Ha leejted, felugrik. A többi- a család, az egészség, a barátok, a tisztesség üvegből van. Ha az egyik lepottyan megmásíthatatlanul megkarcolódik, megreped vagy akár ezernyi darabra is törhet. Csak akkor kezdheted megteremteni az egyensúlyt az életedben, ha megérted az öt labda leckéjét.

/James Patterson/