• +3630 567 2418
  • info@gondtalanjovoert.hu

Milyen most 30 évesnek lenni?

Milyen most 30 évesnek lenni?

“Minden megtakarított penny egy másikat fial”

Benjamin Franklin

A mai harmincasok a régi huszonévesek?

Azokat a klasszikus átmeneteket, amelyeken korábban húsz éves korunk körül mentünk keresztül, manapság a legtöbben a harmincas éveikben tapasztalják meg.

A magyar édesanyák napjainkban 28-29 évesen hozzák világra első babájukat. Jelen korban a harmincas éveink leginkább a családalapításról, ingatlanhoz jutásról és egyben a karriered elindításáról szól.

Valószínű, hogy Te is saját ingatlanban képzeled el a jövődet, ez azért van, mert itthon rendkívül fontos az embereknek a saját lakástulajdon: biztonságérzetet nyújt, ugyanis nem rakhat ki a főbérlő az otthonodból, állatot tarthatsz és a saját ízlésednek megfelelően rendezheted be.

A fő pénzügyi motiváció számodra is minden bizonnyal az első lakáshoz jutás jelenti, a megtakarítási és a hitelcélokat is ennek rendeled alá.

Kortársaid egyötöde ráadásul nem csak középtávú céljaira, de akár a nyugdíjas éveire is képez már megtakarítást. Közép és hosszú távú céljaid megvalósítás érdekében talán már személyi kölcsönt vagy jelzáloghitelt is igénybe vettél.

Mivel a későbbiekben a gyermeknevelés költségei, a lakás hitel törlesztés, netán a nagyszülők támogatása nagy anyagi terhet jelent, érdemes még ezek előtt gondoskodni saját jövőnkről.

A nyugdíjas évek sincsenek messzebb attól, mint amikor még csattógos lepkével játszottál az óvoda udvarán. Bár a nyugdíjas évek még beláthatatlanul messzinek tűnnek, érdemes már most elkezdeni a megtakarítást, aminek kitűnő formája az államilag támogatott nyugdíjbiztosítás.

Ha Te is úgy gondolod, hogy fontos a saját jövődet anyagilag megtervezni, biztosítani akkor fordulj hozzánk bizalommal. Legyen szó nyugdíj célú megtakarításról, vagy hitelvédelemről, de akár beszélhetünk család biztosításról nálunk jó helyen jársz. Személye szabjuk igényeidet, hogy a legmegfelelőbb anyagi háttered biztosítsd Magadnak és családodnak.