Miért is válassz minket

Ez az év valamilyen szinten mindenki életét átalakította. Most egyértelművé vált, hogy bármikor kerülhetünk váratlan helyzetbe, egyik pillanatról veszélybe sodródhat a biztonságunk. Egyik napról a másikra alakulhat az élethelyzetünk.

Pénzügyi tanácsadóként azt tapasztaljuk, hogy most még nagyobb szükség van a munkánkra, mint eddig bármikor. Mindenki a saját bőrén tapasztalja a bizonytalanságot, és most nagyon fontos a biztonság. Az, hogy legyen B terved egy váratlan helyzetre, akár betegségből, akár balesetből kifolyólag, teljes mértékben felértékelődött.

Az alábbi kérdéseken érdemes elgondolkozni:

  • Ha hónapokra kiesek a munkából, azt megengedhetem magamnak?
  • Amennyiben egy baleset vagy betegség miatt a közegészségügyi ellátást kell igénybe vennem, megelégszem ezzel vagy szeretnék magán-egészségügyi szolgáltatást igénybe venni, akár külföldön is?
  • Idős koromban szeretnék anyagi függetlenséget, méltó környezetet biztosítani magam számára, vagy mások jó szándékára szeretnék hagyatkozni?

Hivatásunk lényege, hogy olyan megoldásokat mutassunk Nektek melyek személyre szabottak, konkrét információkat tartalmaznak az adott élethelyzethez igazítva. Akik az ügyfeleink lesznek, hosszú távon számolhatnak velünk, hiszen mi kezeljük a szerződéseket, mindig, mindenben számíthatnak ránk.