• +3630 567 2418
  • info@gondtalanjovoert.hu

Kalotai Andrea

Kalotai Andrea

Imádok utazni, új dolgokat felfedezni, megismerni és tanulni.

Sok évvel ezelőtt elkezdődött egy újabb tanulás, akkor nem önszántamból. Elkezdtem foglalkozni a biztosítási szakmával, sajnos személyes érintettség alkalmával.
Mára már egy küldetéssé vált számomra és imádom. Szeretném, ha az emberek szemlélete megváltozna ezzel a szakmával kapcsolatban és nyitottabbá válnának egy beszélgetésre.

A mai napig tökéletesítem tudásomat és próbálok naprakész lenni ezen a területen. Rájöttem, hogy nem csak én, hanem a magyar társadalom óriási hányada nem tanulta a pénzügyi kultúrát és nem is született bele.
Szüleink a mindennapokkal voltak elfoglalva és senki nem tanította meg számukra a tudatos megtakarítást vagy, hogy a lakás-és autóbiztosításon kívül a legnagyobb kincsünket saját egészségünket, életünket is nagyon fontos biztosítani.
A legnagyobb vagyonunk a munkaerő képességünk, melyről a mai napig megfeledkeznek az emberek.

A másik kényes téma a nyugdíj. Mindig irigykedve figyeljük a nyugati országokból érkező nyugdíjasokat, hogy mi mindent megengedhetnek maguknak. A kérdésig eljutunk, hogy miből, de a dolgok mögé már nem nézünk.
Ők már a 70-es évektől úgy élték életüket, hogy a megkeresett pénzük kicsi százalékát gyűjtötték különböző megtakarítási formákban, mindig az akkori kornak megfelelően.

Még egy személyes tapasztalat, melyre szintén felfigyeltem. A húgom már sok-sok éve dolgozik és lakik Németországban. Amikor elkezdett dolgozni, máris felmerült a kérdés, hogy hol, milyen formában tegyen félre a nyugdíjas éveire és milyen biztosítási szolgáltatásokat fog igénybe venni a jövőben. Bekerült egy olyan környezetbe, kultúrába, ahol ez természetes.
És máris nem volt kérdés ennek szükségessége.


Ha szívesen beszélgetne a lehetőségekről kérem keressen az elérhetőségeimen:

Kalotai Andrea
+3630 567 2418
kalotai.andrea@metlifenet.hu


“Úgy vélem, semmi sem fogható ahhoz a lázas izgalomhoz, ami akkor tölti el a feltaláló szívét, amikor látja hogy valamely agyszüleménye sikeresen megvalósul.”
Nikola Tesla