• +3630 567 2418
  • info@gondtalanjovoert.hu

AZ ELSŐ THETA ÉVFORDULÓNK MARGÓJÁRA

AZ ELSŐ THETA ÉVFORDULÓNK MARGÓJÁRA

2022.09.25
Egy évvel ezelőtt, amikor megismertük egymást, egy számomra teljesen új környezet vett körbe, és azt kellett újraterveznem. 
Frissen költözve szó szerint a négy fal közé, bútorok nélkül.  Egy friss kapcsolatban, akit korábban csak jóbarátomként ismertem magam mellett.
Anyagilag lenullázva frissen felállva egy cégtől, amiről azt gondoltam korábban, hogy akár onnan megyek nyugdíjba. És kerestem azt, hogy mi a következő lépés, amerre mennem kell tovább: hivatás, alkotás, lakásból az otthon teremtése, a családom újrahangolása – kettőből három ember, ahova még egy negyedik is meg kell, hogy érkezzen.
Azután szépen ráéreztem arra, hogy nap nap után, de felállni a küszöbről, mert “lép, lép, lép…” a Számomra Legjobb Élet felé, mert teljesen mindegy, hogy egy, kettő,  három kört is megyek, – az utat rajtam all, hogy lerövidítem-e magamnak, és miért ne tenném, ha úgy egyszerűbb, – viszont mindig beérek a célba. Csak menni, lépni kell.
Istvánnal egy év Theta után és lassan másfél év kapcsolatunk alatt eljutottunk oda, hogy egy négytagú családként lakunk az otthonunkban. Rengeteg új ember vesz minket körül, a régi fontos emberek pedig szeretettel és lelkesen jönnek és változnak velünk, mert ők is változtattak. Jó hatással, ösztönzően hatunk rájuk. Egyre rövidebb idő kell ahhoz, hogy visszazökkenjek, a “lép, lép, lép”-hez is, amikor a régi sémák újra vissza akarnak rántani. Mert fülön csípem magam és ciki vagy sem, akkor hangosan mondom már magamnak: beijedve/lefagyva egy helyzetben, munkában elfáradva, kalandparkban végkimerülve, sokkot kapva országúton gyalogolva… ” mindig csak a következő lépést! Lép, lép…”
Van egy csodálatos párom, aki feltétel nélkül szeret és támogat, akire bármiben, bármikor számíthatok. Egy csodás jó családot alkottunk mára két kamasz gyerekkel. Van egy otthonom, ahol oké, mindig van mit tenni, viszont imádok otthon lenni! A Házam és a Váram egyben. Van egy olyan hivatásom, ahol emberekkel foglalkozhatom, ahol a saját ritmusomban és szabadságot megkapva a Legtöbb Jót okozom. Jó emberekkel vagyok körülvéve, bármerre vagyok. Szeretve és biztonságban érzem magam. 
Mi kell más? “Lép, lép, lép…” a következő célok felé.
“A végtelenbe és tovább!”😉💖

Írta: Nagy Irén

Team